Τηλέφωνο: 210-3615-779 (βλ. & κάθε εκδρομή)

Γραφεία: Σόλωνος 34, 106 73 ΑΘΗΝΑΙ

ypaithrioszwi@gmail.com

Οι ώρες αναχωρήσεως νοούνται από τα γραφεία μας. Αφετηρία διαδρομής πούλμαν: Από τα γραφεία-μας ή, για νότιους προορισμούς, το Ζηρήνειο Κηφισιάς. Δυνατότητα επιβιβάσεως και από τις εξής στάσεις: Ευαγγελισμός - Αμπελόκηποι - Αγ. Βαρβάρα - Υγεία - Παραδεισος - Eurobank - Σχολεία Αμαρουσίου - Ζηρίνειο - Κανάρη/Shell - γέφυρα Βαρυμπόμπης. Ρωτήστε για λεπτομέρειες!

2018-11-07

Τε-14-Νοε-2018: Πάμε θέατρο: "Τίμων ο Αθηναίος" του Σαίξπηρ


Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 θα πάμε στο Εθνικό Θέατρο για να δούμε το έργο «Τίμων ο Αθηναίος» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ & Τόμας Μίντλτον.

Η υπόθεση


Ο Τίμων, άρχοντας στην πόλη των Αθηνών τον 5ο αιώνα π.Χ., ζει πολύ πέρα από τις οικονομικές του δυνατότητες. Ξοδεύει την περιουσία του σε δώρα προς φίλους και απολαύσεις στις οποίες συμμετέχει ολόκληρος ο αντρικός κόσμος της Αθήνας. Σύντομα οι φιλίες του Τίμωνα θα δοκιμαστούν και όσοι ευεργετήθηκαν από τον ίδιο θα κληθούν να αποδείξουν τη φιλία τους απέναντί του.

Το έργο και η παράσταση 


Ο Σαίξπηρ εμπνέεται από ένα υπαρκτό πρόσωπο της αρχαίας Αθήνας. Συνεργάζεται με έναν από τους δημοφιλέστερους δραματουργούς της εποχής του, τον Τόμας Μίντλτον, και μας δίνει τον Τίμωνα

 

Είναι έργο-πρόκληση για τον πλούτο, το χρέος, τη φιλία, την κολακεία, την εθελοτυφλία, τις ψευδαισθήσεις και τις πλάνες, τη γενναιοδωρία και την αχαριστία, διαχρονικό και πάντοτε ενοχλητικό. Ενσαρκώνεται από την αεικίνητη ομάδα του Στάθη Λιβαθινού, «εμπλουτισμένη» με μερικούς από τους αξιότερους ηθοποιούς της νέας γενιάς.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ


Η συμμετοχή-μας


Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε να δείτε αυτό το σπουδαίο έργο. 
Δηλώσεις συμμετοχής: Μέχρι το πρωί της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018
Βίκυ Παπάζογλου 210-7223-690 &/ή 697-7220-486
Εισιτήριο: €12,00
20:10 Συνάντηση στην είσοδο του θεάτρου. 
20:30 Έναρξη της παράστασης. 
Θέατρο REX – Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη»
 –Πανεπιστημίου 48.

Δεν υπάρχουν σχόλια: