Τηλέφωνο: 210-3615-779 (βλ. & κάθε εκδρομή)

Γραφεία: Σόλωνος 34, 106 73 ΑΘΗΝΑΙ

ypaithrioszwi@gmail.com

Οι ώρες αναχωρήσεως νοούνται από τα γραφεία μας. Αφετηρία διαδρομής πούλμαν: Από τα γραφεία-μας ή, για νότιους προορισμούς, το Ζηρήνειο Κηφισιάς. Δυνατότητα επιβιβάσεως και από τις εξής στάσεις: Ευαγγελισμός - Αμπελόκηποι - Αγ. Βαρβάρα - Υγεία - Παραδεισος - Eurobank - Σχολεία Αμαρουσίου - Ζηρίνειο - Κανάρη/Shell - γέφυρα Βαρυμπόμπης. Ρωτήστε για λεπτομέρειες!

2015-10-10

Φωτογραφίες από το φαράγγι της Κλεισούρας Κ-04-Οκτ-2015


Εδώ είναι ανηρτημένες μερικές φωτογραφίες από το φαράγγι της Κλεισούρας, παρμένες κατά την πεζοπορία-μας της Κ-04-Οκτ-2015 από τον Όσιο Λουκά μέχρι τη θάλασσα --πρβλ. την ανάρτηση της 28-Σεπ-2015 στο παρόν ιστολόγιο. 

Η εκδρομή είχε πολλή επιτυχία. Το μοναστήρι του Οσίου Λουκά μοναδικό, μα του αφιερώσαμε λιγότερο από μισή ώρα. Η διαδρομή μέχρι τη χαράδρα πολύ άνετη, η κάθοδος μέχρι το γεφύρι που δρασκελίζει τη χαράδρα εκεί που γίνεται φαράγγι απότομη μα χωρίς πρόβλημα, και η διαδρομή μέσα στο φαράγγι ανάμεσα σε μεγαλοπρεπείς βράχους εντυπωσιακή. Ο καιρός ήταν θαυμάσιος, η πεζοπορία με λίγες απαιτήσεις και χωρίς δυσκολίες, και το μπάνια στην παραλία των Άσπρων Σπιτιών αναζωογονητικό. Συγγνώμη που δώσαμε εκτίμηση για διάρκεια πέντε ωρών —ήταν αυτή που είχαμε κάνει όταν δεν ξέραμε ακόμη τη διαδρομή· τελικά, λίγο ξεπεράσαμε τις τέσσερις, μαζί με 2-3 μικρές στάσεις.

Θα αναρτήσομε ευχαρίστως μερικές ακόμη, καλές φωτογραφίες αν έχετε την καλοσύνη να μας τις στείλετε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: