Τηλέφωνο: 210-3615-779 (βλ. & κάθε εκδρομή)

Γραφεία: Σόλωνος 34, 106 73 ΑΘΗΝΑΙ

ypaithrioszwi@gmail.com

Οι ώρες αναχωρήσεως νοούνται από τα γραφεία μας. Αφετηρία διαδρομής πούλμαν: Από τα γραφεία-μας ή, για νότιους προορισμούς, το Ζηρήνειο Κηφισιάς. Δυνατότητα επιβιβάσεως και από τις εξής στάσεις: Ευαγγελισμός - Αμπελόκηποι - Αγ. Βαρβάρα - Υγεία - Παραδεισος - Eurobank - Σχολεία Αμαρουσίου - Ζηρίνειο - Κανάρη/Shell - γέφυρα Βαρυμπόμπης. Ρωτήστε για λεπτομέρειες!

2015-09-21

Ματαίωση: Σαββατοκύριακο 26/27-Σεπ δάσος Φολόης & φαράγγι Αντρωνιού


Η διήμερη αυτή εκδρομή, δυστυχώς, ματαιώνεται. Θα γίνει μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στον Ευβοϊκό Όλυμπο, πρβλ. ανάρτηση Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου στο παρόν ιστολόγιο.

Αναχώρηση: Από τα γραφεία μας το Σάββατο στις 07:30 (ή στις 07:00 από το Ζηρίνειο Κηφισιάς και, αντίστοιχα, από ενδιάμεσα σημεία) για το χωριό Φολόη στον Νομό Ηλείας.

Σάββατο:  Θα πεζοπορήσουμε στο πανέμορφο και μοναδικό δάσος της Φολόης με τις άπειρες βελανιδιές σε μια κυκλική πορεία τριών ωρών και μήκους 9χλμ. Διαδρομή για όλους και χωρίς ιδιαίτερες υψομετρικές δυσκολίες.

Διανυκτέρευση: Σε ξενοδοχείο στην Αρχαία Ολυμπία.

Κυριακή:  Θα ξεκινήσουμε από το χωριό Αντρώνι για μια κυκλική διαδρομή στο ομώνυμο φαράγγι με τη μαγευτική ομορφιά του, τα άπειρα αιωνόβια πλατάνια, τους καταρράκτες, και τα σπήλαια με τους σταλακτίτες.

Η μισή περίπου πορεία είναι μέσα στο φαράγγι, με πετρώδες έδαφος και νερό που τρέχει βάθους 10-30 πόντους, που θα το διασχίσομε πολλές φορές και με ενδεχόμενο τσαλαβούτημα —γι’ αυτό, εφεδρικά παπούτσια απαραίτητα!

Ώρες πορείας χωρίς στάσεις: Πέντε.  Μήκος διαδρομής: 9,5χλμ. Υψομετρικές διαφορές: Μικρές.

Λεπτομέρειες για δηλώσεις συμμετοχής, τίμημα, και προκαταβολή αργά το βράδυ αύριο (Τρ-22-Σεπ-2015).

Δεν υπάρχουν σχόλια: