Τηλέφωνο: 210-3615-779 (βλ. & κάθε εκδρομή)

Γραφεία: Σόλωνος 34, 106 73 ΑΘΗΝΑΙ

ypaithrioszwi@gmail.com

Οι ώρες αναχωρήσεως νοούνται από τα γραφεία μας. Αφετηρία διαδρομής πούλμαν: Από τα γραφεία-μας ή, για νότιους προορισμούς, το Ζηρήνειο Κηφισιάς. Δυνατότητα επιβιβάσεως και από τις εξής στάσεις: Ευαγγελισμός - Αμπελόκηποι - Αγ. Βαρβάρα - Υγεία - Παραδεισος - Eurobank - Σχολεία Αμαρουσίου - Ζηρίνειο - Κανάρη/Shell - γέφυρα Βαρυμπόμπης. Ρωτήστε για λεπτομέρειες!

2015-09-28

Κ-04-Οκτ-2015 φαράγγι Κλεισούρας


Αναχώρηση στις 07:00 από τα γραφεία μας (ή, εναλλακτικά, στις 07:30 από το Ζηρίνειο Κηφισιάς και, αντίστοιχα, από ενδιάμεσα σημεία) με πούλμαν για Δίστομο – Μονή Οσίου Λουκά. Από εκεί, μετά σύντομη επίσκεψη τη μονής, θα αρχίσει η πορεία: Κατάβαση στο φαράγγι της Κλεισούρας, κατά μήκος του οποίου θα πεζοπορήσομε μέχρι την παραλία, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής αλουμινίου. Στην έξοδο του φαραγγιού θα μας πάρει το πούλμαν για φαγητό στην παραλία Αντίκυρας (ή Αντικύρων) και την επιστροφή. Ανάλογα με τον καιρό, το πούλμαν μπορεί να μεταφέρει όσους το προτιμούν λίγο πιο πέρα, στην παραλία του Αγ. Ισίδωρου, για μπάνιο στη θάλασσα —και φαγητό, από το σακίδιο.

Ορεινή πεζοπορία χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες —10χλμ, κυρίως κατήφορος, ~400μ υψομετρική διαφορά, πορεία χωρίς στάσεις μέχρι 5 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: