Τηλέφωνο: 210-3615-779 (βλ. & κάθε εκδρομή)

Γραφεία: Σόλωνος 34, 106 73 ΑΘΗΝΑΙ

ypaithrioszwi@gmail.com

Οι ώρες αναχωρήσεως νοούνται από τα γραφεία μας. Αφετηρία διαδρομής πούλμαν: Από τα γραφεία-μας ή, για νότιους προορισμούς, το Ζηρήνειο Κηφισιάς. Δυνατότητα επιβιβάσεως και από τις εξής στάσεις: Ευαγγελισμός - Αμπελόκηποι - Αγ. Βαρβάρα - Υγεία - Παραδεισος - Eurobank - Σχολεία Αμαρουσίου - Ζηρίνειο - Κανάρη/Shell - γέφυρα Βαρυμπόμπης. Ρωτήστε για λεπτομέρειες!

2017-08-09

Μιχάλης Μητσός: Ένα πολύ παλιό και αγαπητό μέλος-μας έφυγε…


Χθες άφησε αυτή τη ζωή ένα από τα παλαιότερά-μας μέλη, ο Μιχάλης Μητσός… Η κηδεία-του θα γίνει την—

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 στις 14:00
Δημοτικό Κοιμητήριο Πειραιά «Ανάσταση»
Τέρμα Αναπαύσεως & Πλάτωνος, Κερατσίνι
Σημ.: Αντί λουλουδιών, η οικογένεια παρακαλεί για δωρεές στην Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος, www.eemh.grIBAN GR8801720760005076044897436 (Τράπεζα Πειραιώς).

Γιος του επί πολλά χρόνια προέδρου της Υπαιθρίου Ζωής Γιάννη Μητσού, ο Μιχάλης μεγάλωσε μέσα στην Υπαίθριο, αναδείχθηκε καλός ορειβάτης ήδη ως έφηβος, και είναι μέλος αδιάκοπα πάνω από πενήντα χρόνια. Σπουδές, επάγγελμα, οικογένεια και, τα τελευταία χρόνια, υγεία μείωσαν δραστικότατα τη συμμετοχή-του στις εκδρομές-μας, μα όχι και το ενδιαφέρον-του για το σωματείο. Έτσι, τα σημερινά μέλη τον θυμούνται κυρίως από τη συμμετοχή-του ως μέλος ή και ως πρόεδρος στις γενικές συνελεύσεις.


Θα θυμόμαστε τον Μιχάλη Μητσό για την όρεξη και τον ενθουσιασμό-του για ό,τι έκανε και για την ορειβασία ειδικότερα. Οι παλαιότεροι θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη το φιλόξενο σπίτι των Μητσών στα Λεγραινά, όπου μαζευόμασταν μετά το κόψιμο της βασιλόπιτας! Παρηγοριά-μας, πως αυτό το πνεύμα-του συνεχίζεται σε όσους γύρω-του το μετέδωσε και κατ’ εξοχήν στα παιδιά-του, που ζουν πλέον μακριά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: