Τηλέφωνο: 210-3615-779 (βλ. & κάθε εκδρομή)

Γραφεία: Σόλωνος 34, 106 73 ΑΘΗΝΑΙ

ypaithrioszwi@gmail.com

Οι ώρες αναχωρήσεως νοούνται από τα γραφεία μας. Αφετηρία διαδρομής πούλμαν: Από τα γραφεία-μας ή, για νότιους προορισμούς, το Ζηρήνειο Κηφισιάς. Δυνατότητα επιβιβάσεως και από τις εξής στάσεις: Ευαγγελισμός - Αμπελόκηποι - Αγ. Βαρβάρα - Υγεία - Παραδεισος - Eurobank - Σχολεία Αμαρουσίου - Ζηρίνειο - Κανάρη/Shell - γέφυρα Βαρυμπόμπης. Ρωτήστε για λεπτομέρειες!

2017-02-09

Μυκήνες και μουσείο / πεζοπορία από εκεί στην Πρόσυμνα Κ-05-Μαρ-2017


Επισημαίνομε από τώρα μια εξαιρετική δυνατότητα μελέτης των εκθεμάτων του Μουσείου Μυκηνών μα και, γενικότερα, του βασιλείου των Μυκηνών και της ιστορίας-του. Την επισήμανση αυτή την κάνομε εν όψει της πεζοπορικής εκδρομής-μας στις Μυκήνες και, από εκεί, στην Πρόσυμνα, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, που θα έχομε την ευκαιρία να περιηγηθούμε λίγο στις αρχαιότητες και να επισκεφθούμε το καινούργιο Μουσείο.  

Ξεφυλλίστε τον εξαιρετικό τόμο Μυκήνες της σειράς «Ο Κύκλος των Μουσείων» στον ιστότοπο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση ως εξής:

Με κλικ εδώ θα βρεθείτε στη σωστή σελίδα του ιστότοπου και, μετά, κάν'τε κλικ στο σημείο Διαβάστε το e-book.

Τόσο τα κείμενα όσο και οι εικόνες αυτού του τόμου είναι μοναδικά —θα μορφωθείτε απολαμβάνοντας! (Σημ.: Όμοια ισχύουν και για τους άλλους, αντίστοιχους τόμους του Ιδρύματος.) 

Λεπτομέρειες γι’ αυτήν την εκδρομή θα αναρτηθούν στο παρόν ιστολόγιο αρχές της εβδομάδας που τελειώνει την Κυριακή της εκδρομής, όπως συνήθως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: