Τηλέφωνο: 210-3615-779 (βλ. & κάθε εκδρομή)

Γραφεία: Σόλωνος 34, 106 73 ΑΘΗΝΑΙ

ypaithrioszwi@gmail.com

Οι ώρες αναχωρήσεως νοούνται από τα γραφεία μας. Αφετηρία διαδρομής πούλμαν: Από τα γραφεία-μας ή, για νότιους προορισμούς, το Ζηρήνειο Κηφισιάς. Δυνατότητα επιβιβάσεως και από τις εξής στάσεις: Ευαγγελισμός - Αμπελόκηποι - Αγ. Βαρβάρα - Υγεία - Παραδεισος - Eurobank - Σχολεία Αμαρουσίου - Ζηρίνειο - Κανάρη/Shell - γέφυρα Βαρυμπόμπης. Ρωτήστε για λεπτομέρειες!

2014-01-28

ΓΕΡΑΝΕΙΑ: Πίσια – Σχίνος – βασιλόπιτα «του βουνού» Κ-12-Ιαν-2014


Συνεχίσαμε και φέτος την παράδοση για παραθαλάσσιο κόψιμο βασιλόπιτας στο κτήμα-μας στον Σχίνο. Ο καιρός μοναδικός, ανοιξιάτικος! Η διαδρομή πλέον καθιερωμένη: Από το ξωκλήσι του Αγ. Νεκταρίου στα Πίσια στο λιβάδι της Παραβίρεζας με τις ανεμώνες και, τέλος, κάθοδος στον Σχίνο από τη Σκάλα Γερακίνας.

Στο κτήμα-μας όλα γνώριμα: Τραπέζια στρωμένα από μερικούς που θυσίασαν την πεζοπορία-τους για το γενικό καλό, βραβεία (που τα περισσότερα τα σάρωσε πάλι ο Θανάσης), κρασάκι, και άριστη πίτα. Η απουσία όμως του προηγούμενού-μας Προέδρου Γιώργου Παπαδάκου πολύ αισθητή… Ξέροντας το ενδιαφέρον-του, είμαστε βέβαιοι πως θα μας παρακολουθούσε από ψηλά…

Η κατάληξη, για τους περισσότερους, ήταν σε ταβέρνα της παραλίας της Αγ. Σωτήρας υπήρξε όμως πάλι η παρασυναγωγή εκείνων που προτίμησαν να δουν το ηλιοβασίλεμα από την κορυφή της χερσονήσου Νησί.

Επιστρέψαμε με φεγγάρι και το αίσθημα πως αρχίζει άλλη μία καλή ορειβατική/πεζοπορική χρονιά.


Μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες της εκδρομής-μας αυτής κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: