Τηλέφωνο: 210-3615-779 (βλ. & κάθε εκδρομή)

Γραφεία: Σόλωνος 34, 106 73 ΑΘΗΝΑΙ

ypaithrioszwi@gmail.com

Οι ώρες αναχωρήσεως νοούνται από τα γραφεία μας. Αφετηρία διαδρομής πούλμαν: Από τα γραφεία-μας ή, για νότιους προορισμούς, το Ζηρήνειο Κηφισιάς. Δυνατότητα επιβιβάσεως και από τις εξής στάσεις: Ευαγγελισμός - Αμπελόκηποι - Αγ. Βαρβάρα - Υγεία - Παραδεισος - Eurobank - Σχολεία Αμαρουσίου - Ζηρίνειο - Κανάρη/Shell - γέφυρα Βαρυμπόμπης. Ρωτήστε για λεπτομέρειες!

2013-12-08

Εκδρομή στη μνήμη Γιώργου Παπαδάκου Κ-19-Ιαν-2014 στο Λαύριο


Το Συμβούλιο αποφάσισε να αφιερώσει μια εκδρομή στη μνήμη του Γιώργου Παπαδάκου, που μας άφησε για πάντα στις 30 Οκτωβρίου 2013. Θα έχει πολύ λίγες απαιτήσεις υπαίθρου ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν και συγγενείς και φίλοι που δεν μπορούν να πεζοπορήσουν. Το πρόγραμμα, σε γενικές γραμμές, είναι το εξής:

Αναχώρηση από τα γραφεία μας στις 08:30 την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014. Άφιξη στις πρώην εγκαταστάσεις της Γαλλικής Εταιρίας Λαυρίου στις 10:00. Συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων για να θυμηθούμε τον πρόεδρο, συνοδοιπόρο, και φίλο που χάσαμε. Στη συνέχεια, ξενάγηση στις εκεί εγκαταστάσεις, επίσκεψη του γεωλογικού μουσείου στον Αγ. Κωνσταντίνο (Καμάριζα) και, μετά σύντομη πορεία, των αρχαίων μεταλλευτικών εγκαταστάσεων. Κοινό γεύμα στις εγκαταστάσεις της πρώην Γαλλικής Εταιρίας και επιστροφή.

Επιβίβαση στο πούλμαν: Καθώς η διαδρομή του πούλμαν θα γίνει από την Αττική οδό, οι συνηθισμένες στάσεις του θα περιορισθούν σε αυτές μέχρι και τη στάση «Παράδεισος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: