Τηλέφωνο: 210-3615-779 (βλ. & κάθε εκδρομή)

Γραφεία: Σόλωνος 34, 106 73 ΑΘΗΝΑΙ

ypaithrioszwi@gmail.com

Οι ώρες αναχωρήσεως νοούνται από τα γραφεία μας. Αφετηρία διαδρομής πούλμαν: Από τα γραφεία-μας ή, για νότιους προορισμούς, το Ζηρήνειο Κηφισιάς. Δυνατότητα επιβιβάσεως και από τις εξής στάσεις: Ευαγγελισμός - Αμπελόκηποι - Αγ. Βαρβάρα - Υγεία - Παραδεισος - Eurobank - Σχολεία Αμαρουσίου - Ζηρίνειο - Κανάρη/Shell - γέφυρα Βαρυμπόμπης. Ρωτήστε για λεπτομέρειες!

2013-03-09

Πάσχα στη Λίμνη Πλαστήρα —Μ. Παρασκευή 3-Μαΐ έως Δ-06-Μαΐ


Για να γιορτάσομε το φετινό Πάσχα οργανώνομε τετραήμερη εκδρομή στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα —όπως ονομάζεται η λίμνη που σχηματίσθηκε από το φράγμα του υδροηλεκτρικού έργου του ποταμού Ταυρωπού (Μέγδοβα).

Παρασκευή 3 Μαΐου

08:00 συγκέντρωση στον Σταθμό Λαρίσης στην αποβάθρα της κατ’ ευθείαν αμαξοστοιχίας για την Καρδίτσα —ώρα αναχωρήσεως 08:20.

Άφιξη στην Καρδίτσα στις 13:05, επιβίβαση σε τοπικό πούλμαν και αναχώρηση για περιήγηση στη Λίμνη Πλαστήρα —επίσκεψη στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Κορώνας , στάση για καφέ στην πλαζ Λαμπερού, στάση στο φράγμα, και άφιξη στο Νεοχώρι, όπου και το κατάλυμά μας. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας, ανάπαυση, εκκλησία για τον Επιτάφιο, και ό,τι άλλο.

Σάββατο 4 Μαΐου

Πεζοπορία προς το χωριό Νεράιδα (γενέτειρα του Νικολάου Πλαστήρα) και ανάβαση στο Βουτσικάκι. Επιστροφή από τα ίδια.

Κυριακή 5 Μαΐου

Κοντινοί περίπατοι γύρω από το Νεοχώρι, το μεσημέρι φαγητό —αμνός σουβλιστός.

Δευτέρα 6 Μαΐου

Πεζοπορία 4-5 ωρών, επιστροφή στο ξενοδοχείο, φαγητό, ξεκούραση, αναχώρηση για την επιστροφή με πούλμαν και σιδηρόδρομο.

* * *

Με κλικ εδώ μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες της περιοχής της Λίμνης Πλάστήρα και, ειδικότερα, του Νεοχωριού (όπου θα καταλύσομε), παρμένες σε πρόσφατη χειμωνιάτικη εκδρομή.

Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν στο ξενοδοχείο "Ανατολή" ενώ τα γεύματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείο "Αγνάντι".

* * *

Περισσότερες πληροφορίες και κόστος στα τηλέφωνα της Υπαιθρίου Ζωής καθώς και στο 210-9968-769.

Δηλώσεις με προκαταβολή μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: