Τηλέφωνο: 210-3615-779 (βλ. & κάθε εκδρομή)

Γραφεία: Σόλωνος 34, 106 73 ΑΘΗΝΑΙ

ypaithrioszwi@gmail.com

Οι ώρες αναχωρήσεως νοούνται από τα γραφεία μας. Αφετηρία διαδρομής πούλμαν: Από τα γραφεία-μας ή, για νότιους προορισμούς, το Ζηρήνειο Κηφισιάς. Δυνατότητα επιβιβάσεως και από τις εξής στάσεις: Ευαγγελισμός - Αμπελόκηποι - Αγ. Βαρβάρα - Υγεία - Παραδεισος - Eurobank - Σχολεία Αμαρουσίου - Ζηρίνειο - Κανάρη/Shell - γέφυρα Βαρυμπόμπης. Ρωτήστε για λεπτομέρειες!

2018-10-01

Λευτέρης Σιδέρης: Αποδημία παλιού, αγαπητού ορειβάτη…



Ένα παλιό, πολύ αγαπητό μέλος μας άφησε χρόνους, αναπάντεχα: ο Λευτέρης Σιδέρης… Η κηδεία-του θα γίνει (προσοχή στη διόρθωση!) την—

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στις 16:00
Δημοτικό Κοιμητήριο Πειραιά «Ανάσταση»
Τέρμα Αναπαύσεως & Πλάτωνος, Κερατσίνι

Ο Λευτέρης Σιδέρης διατέλεσε υψηλό στέλεχος του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και είχε ευρύ επιστημονικό και κοινωνικό έργο.

Στην Υπαίθριο ήλθε κάπως αργά όταν, χήρος με μεγάλα παιδιά, γνωρίστηκε με την επίσης μόνη με μεγάλα παιδιά, Αμαλία Κώνστα, που αργότερα έγινε Πρόεδρος. Ήταν για πολλά χρόνια μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της (ενιαίας) Υπαιθρίου Ζωής και, μετέπειτα, του Διοικητικού Συμβουλίου της Υπαιθρίου Ζωής Αθηνών.

Περισσότερο απ’ όλα, όμως, εμείς, οι συνοδοιπόροι και συνορειβάτες-του, θα θυμόμαστε πάντα τη φιλικότητά-του προς όλους, την υποδειγματική-του υπομονή και επιμονή στο βουνό, το γέλιο-του στην παρέα, το χιούμορ-του και την καλή-του καρδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: